Serena Williams "o ameninta" pe Simona Halep: "E singurul motiv pentru care am revenit"

Joi, 17 Mai 2018, ora 11:03

23614 citiri

Foto: Twitter/Indian Wells

Serena Williams a vorbit despre revenirea ei in circuitul WTA si a dezvaluit singurul motiv pentru care s-a intors.

In cadrul documentarului "Being Serena" de la HBO, tenismena americana in varsta de 36 de ani dezvaluie ca obiectivul sau e sa revina pe primul loc in clasamentul WTA, pozitie ocupata in prezent de Simona Halep.

"Inca vorbesc cu tata despre tenis. E mereu prezent pe teren cand joc, pentru ca nu exista cineva care sa iubeasca tenisul mai mult decat el. Acum cateva zile, eram pe teren, iar tata mi-a spus: 'Continua sa joci asa si o sa fii numarul 1'. I-am raspuns ca asta e singurul motiv pentru care joc", a povestit Serena Wiliams, potrivit WTA.

"Nu m-am intors in circuit doar pentru a juca, am revenit pentru a castiga. Vreau ca Olimpia (fiica Serenei - n.red.) sa vada ca mama ei e foarte buna la ceea ce face", a mai adaugat acesta.

In prezent, Serena Williams ocupa locul 454 in clasamentul WTA, cu doar 75 de puncte stranse la cele doua turnee la care a luat parte in acest an.

7.270 de puncte are Simona Halep, ocupanta primului loc.

Rezultatele inregistrate de Serena Williams, de la revenirea sa dupa ce-a nascut:

Miami:

7-5, 6-3 cu Zarina Diyas;

7-6, 7-5 cu Kiki Bertens;

3-6, 4-6 cu Venus Williams.

Indian Wells:

3-6, 2-6 cu Naomi Osaka.

Serena a hotarat sa nu ia parte la turneele de la Madrid si Roma, pentru a se pregati mai bine pentru Roland Garros 2018, programat in perioada 28 mai - 10 iunie.

I.G.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)