Australian Open: Surpriza de proportii in competitia rezervata fetelor

Colaborator: Aurel Draghici

Miercuri, 23 Ianuarie 2013, ora 09:57

2978 citiri

Neasteptat, tenismena care anul trecut avusese o revenire spectaculoasa cucerind trei mari trofee (Wimbledon, US Open si JO Londra), e vorba de Serena Williams, a fost eliminata miercuri in sferturile de finala ale primului Mare Slam al anului, Australian Open.

Astfel, intr-un joc in care pornea mare favorita, Serena s-a impiedicat in fata mult mai tinerei nord-americance Sloane Stephens (25 WTA), a treia jucatoare a lumii in 2012 fiind invinsa cu 3-6, 7-5, 6-4, de cea considerata acum de specialisti ca si noua stea a sportului feminin mondial cu racheta.

In celalalt sfert disputat astazi, previzibil, Victoria Azarenka n-avea cum sa se impiedice de o jucatoare de pluton din Top 100, Svetlana Kuznetsova (Rusia, 75 WTA), prima tenismena a planetei in 2012 impunandu-se cu 7-5,6-1.

Revenind la cea care a produs "bomba" de pana acum a super competitiei de la antipozi, trebuie precizat ca in turul 1 a trecut val-vartej de romanca Simona Halep, scor 6-1, 6-1, iar la editia precedenta a aceluiasi turneu a pierdut trofeul la mixt (alaturi de Ram) in fata perechii Horia Tecau / Bethanie Matek-Sands.

Iata si tintarul penultimului act la feminin - Australian Open 2013:

* Maria Sharapova (Rusia, 2 WTA) vs. Na Li (China, 6 WTA)

* Victoria Azarenka (Belarus, 1 WTA) vs. Sloane Stephens (SUA, 25 WTA)

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu