Serban Huidu se simte mai bine: Vezi primul sau mesaj de pe blog

Vineri, 04 Februarie 2011, ora 09:34

5216 citiri

Foto: GossipMusic

Serban Huidu se simte mai bine dupa accidentu la ski suferit in urma cu o luna. El a postat, vineri, primul sau mesaj pe blog, de la accident.

"Am avut un accident groaznic acum o luna. Sunt treaz si un pic ametit. Vin acasa in week-endul viitor si voi continua recuperarea. Cinci saptamani am stat in spital. Le multumesc tuturor celor ce s-au gandit la mine si au trimis mesaje de bine!", a scris Serban Huidu, pe blogul sau.

Realizatorul "Cronicii Carcotasilor" a ajuns cu hemoragie craniana la un spital din Innsbruck, Austria, la sfarsitul lunii decembrie, in urma unui accident de schi. Huidu era in vacanta pe partie, cand a incercat sa ocoleasca un grup de copii, a pierdut schiul drept si a aterizat intr-o zona impadurita.

Serban Huidu, in coma dupa un accident de schi in Austria

A fost internat in stare de coma la Spitalul Universitar din Innsbruck si a fost mentinut initial in stare de coma indusa, pentru a i se face investigatii medicale. Dupa tratament, Serban Huidu a inceput un program de exercitii pentru recuperare. Medicii care il ajutau cu recuperarea l-au tinut insa internat mai multa vreme, deoarece procesul a fost dificil.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)