Accidentul lui Huidu: Realizatorul tv a cerut mai multe acte medicale din Austria

Joi, 20 Octombrie 2011, ora 14:27

2869 citiri

Foto: Realitatea TV

Serban Huidu a solicitat mai multe acte medicale de la clinica din Viena unde a fost internat in urma accidentului de schi, pentru a le prezenta vineri la Parchetul Judecatoriei Brasov, unde va fi audiat in legatura cu accidentul produs duminica si soldat cu trei morti.

"I s-a transmis sa fie aduse documente medicale, iar in masura in care le are le va prezenta. Mai trebuie sa vina niste documente si din Austria, pe care le-am solicitat (...) Este foarte afectat de tot ce s-a intamplat, iar asta nu trece de la o zi la alta", a precizat avocatul lui Huidu, Ioan Manjina, pentru Mediafax.

Huidu va fi audiat, vineri, la Brasov

Avocatul a mai precizat, miercuri, pentru sursa citata, ca realizatorul TV nu avea vreo interdictie de a conduce de la medicii care l-au tratat in urma accidentului de schi de iarna trecuta. El a declarat chiar ca Serban Huidu "este in posesia unei scrisori medicale" prin care, dupa accidentul de schi de iarna trecuta din Austria, la finalul tratamentului si perioadei de supraveghere, i se recomanda sa-si reia toate activitatile anterioare, "implicit pe aceea de a conduce".

Parchetul Judecatoriei Brasov a inceput, marti, urmarirea penala fata de realizatorul TV Serban Huidu, pentru uciderea din culpa a trei persoane.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (2)