Sebastian Bodu si-a depus candidatura pentru Primaria Sectorului 6

Duminica, 24 Aprilie 2016, ora 18:24

5163 citiri

Foto: Facebook/Sebastian Bodu

Sebastian Bodu, fost sef al ANAF si fost europarlamentar PDL, a anuntat, duminica, ca si-a depus candidatura ca independent la Primaria Sectorului 6.

"Gata! Mi-am depus candidatura!", a scris Bodu pe pagina sa de Facebook, postand si o fotografie din fata Biroului electoral de sector.

Contactat de News.ro, Sebastian Bodu a precizat ca dosarul sau de candidatura este insotit de 4.310 de semnaturi de sustinere. Pentru a-si putea depune candidatura, Bodu avea nevoie de 3.309 de semnaturi, reprezentand 1% din numarul alegatorilor din Sectorul 6.

Ma leg cu lantul de gardul Ministerului Transporturilor la cea mai mica amanare a metroului - Interviu cu Sebastian Bodu, candidat la Primaria Sectorului 6

In 24 martie, Sebastian Bodu a anuntat ca a decis sa candideze independent la Primaria Sectorului 6. Acesta a facut anuntul intr-un filmulet postat pe Facebook care se incheia cu sloganul "Destul!".

Sebastian Bodu a fost seful ANAF si europarlamentar PDL. La alegerile din 2015 pentru PE, acesta a candidat din partea PNTCD, partid din care a demisionat dupa ce nu a reusit sa obtina mandatul de eurodeputat.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: NEWS.RO

Vezi comentariile (1)