Zeci de mii de ghiozdane cu PSD, oferite elevilor in prima zi de scoala

Luni, 15 Septembrie 2014, ora 19:32

3229 citiri

PSD a impartit zeci de mii de ghiozdane cu rechizite, pentru prima zi a noului an scolar, in judetul Bacau, in mediul rural.

"44 de mii de elevi bacauani din mediul rural vor regasi, de luni, pe banci 'Ghiozdanul scolarului'. Distribuirea rechizitelor gratuite si a ghiozdanelor face parte din Programul de sustinere a invatamantului prescolar si scolar din mediul rural, derulat de Consiliul Judetean Bacau.

'Ghiozdanul scolarului' a demarat in urma cu exact 7 ani si trebuie sa mearga mai departe. Educatia este direct conditionata de nivelul de trai al parintilor iar saracia are un puternic impact asupra sanselor copiilor de a-si construi viitorul dorit. De aceea consider ca acest program trebuie obligatoriu sa continue. Stiu ca este asteptat", a scris pe Facebook Dragos Benea, presedintele Consiliului Judetean Bacau.

Acesta conduce filiala judeteana a PSD si este presedinte al CJ Bacau din anul 2004.

Bacaul, sub lupa DNA: Zecile de perchezitii, urmate de o urmarire penala in rem

In luna iulie, Dragos Benea a fost in atentia DNA, dupa ce au fost efectuate perchezitii la sediul Consiliului Judetean Bacau, la alte doua institutii publice, precum si la locuinta presedintelui CJ Bacau.

Ponta: Nu stiu daca mai e vreun copil, chiar si de clasa I, care sa nu aiba telefon cu Internet

F.N.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (2)