Student, donez sange in semn de protest

Vineri, 08 Mai 2009, ora 12:54

1531 citiri

Foto:radiolynx.ro

Aproximativ 30 de studenti s-au prezentat, vineri dimineata, la Centrul de recoltare si transfuzie din Timisoara pentru a dona sange in semn de protest fata de refuzul autoritatilor locale de a finanta doua manifestari traditionale dedicate studentilor.

Studentii s-au declarat scandalizati de faptul ca membrii Consiliul Local Timisoara au alocat o suma infima de bani pentru organizarea StudenFest - cel mai mare festival de arta studenteasca din S-E Europei, si Zilelor Tehnice - cea mai mare manifestare stiintifica din Europa Centrala si de Est, informeaza Amos News.

"Autoritatile au ramas indiferente la situatia manifestarilor culturale care timp de 18 ani si respectiv 13 ani au adus studenti din strainatate, personalitati marcante pentru lumea studenteasca si nu numai. Studentii au sange in vene pentru a sustine editia aniversara StudentFest si Zilele Tehnice - editia a XIII-a, chiar daca finantarile din partea autoritatilor statului sunt in valoare de doar 10% din suma pe care au solicitat-o organizatorii", a declarat Cristina Fit, responsabil PR la Organizatia Studentilor din Universitatea de Vest Timisoara.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)