Nici nu a fost lansat oficial, ca deja noul Samsung Galaxy Fold are probleme: Ce au observat jurnalistii care l-au testat (Foto&Video)

Autor: Andreea Diochetanu

Joi, 18 Aprilie 2019, ora 14:49

13529 citiri

Foto: Twitter/@markgurman

Samsung lanseaza saptamana viitoare noile telefoane pliabile Samsung Galaxy Fold. Acestea sunt disponibile la precomanda, insa cateva modele au fost deja distribuite specialistilor in domeniu pentru review-uri.

Surpriza mare, insa, cand sunt folosite: Ecranele se sparg extrem de usor, transmit mai multe publicatii din domeniu. Si asta in cazul unui telefon care costa 1.980 de dolari (1,520 de lire).

Reporterul Bloomberg Mark Gurman, care a primit un astfel de smartphone, a publicat pe contul sau de Twitter imagini cu el spart, dupa ce a apucat sa il foloseasca doar doua zile.

"Ecranul de la Galaxy Fold este complet spart si inutilizabil dupa doar 2 zile. E greu sa-mi dau seama daca e o problema raspandita sau nu", a scris el pe reteaua sociala.

De asemenea, jurnalistul a precizat ca atunci cand a atins ecranul cu varful degetelor si, inevitabil, putin cu unghia, pe ecran au ramas "urme permanente".

Iata imaginile:

Reactia Samsung

In replica, Samsung precizeaza ca a trimis cateva telefoane pentru testare si review-uri catre mass-media, primind inapoi feedback-uri negative de la cativa jurnalisti.

Compania sustine ca va analiza problema, insa nu renunta la lansarea oficiala a telefonului pliabil, care este programata sa aiba loc pe 26 aprilie 2019, conform wccftech.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu