Anastase: Sunt oameni care au dat totul pentru romani

Duminica, 12 Septembrie 2010, ora 15:36

1702 citiri

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, prezenta duminica la Tebea, la comemorarea eroului national Avram Iancu, s-a declarat "coplesita" de grija pe care localnicii o au pentru "pamantul sfant si pentru pomenirea eroilor".

"Sunt foarte emotionata, e pentru prima data cand particip la aceasta manifestare si trebuie sa recunosc ca sunt coplesita de grija pe care o poarta acesti oameni pentru pamantul sfant si pentru pomenirea eroilor. Este o lectie pe care o inveti ca om politic in momentul in care esti la conducerea unei tari. Sunt oameni care au dat totul pentru romani si nu au cerut nimic in schimb", a spus Roberta Anastase, citata de Mediafax.

La Teblea, Anastase a avut parte, pe langa "emotie si copleseala", si de huiduieli din partea oamenilor nemultumiti, care au strigat "Hotii, hotii", intreband "Unde este flota? Unde este CFR-ul?".

Din cauza acestui incident, delegatia oficiala a fost nevoita sa se intoarca si sa iasa din cimitir pe o alta poarta.

Referitor la acestea, Anastase le-a spus celor care o insoteau ca la astfel de manifestari sunt multi oameni si este inevitabil sa nu se intample si asa ceva.

Ulterior, Roberta Anastase, reprezentantii PD-L si prefectul de Hunedoara, Dezsi Attila, au plecat spre platoul de la Tebea, unde va avea loc o serbare campeneasca si unde sunt amplasate corturi ale formatiunilor politice.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (20)