Alegeri locale 2012 Robert Negoita a castigat sectorul 3 (Video)

Autor: Teodora Bodeanu

Luni, 11 Iunie 2012, ora 00:07

4442 citiri

Foto: B1

Robert Negoita, care este dat drept castigator la Sectorul 3 al Capitalei, in exit-poll-urile de dupa inchiderea votului, a facut, deja, planul de bataie pentru primele zile in functie.

"Primele lucruri pe care le voi face: anveloparea termica, taxa zero la gunoi si sa scapam de caini", a declarat Robert Negoita, duminica seara.

Potrivit unui exit-poll realizat de CURS, pentru Realitatea TV, Robert Negoita a castigat alegerile in sectorul 3 din Capitala, cu 58,31 la suta din voturi. Urmatorul candidat, liberal-democrat Liviu Negoita, primar in exercitiu, a obtinut doar 33 la suta din voturi.

De asemenea, conform exit-poll-ului CCSB, realizat pentru Antena 3, Robert Negoita a castigat mandatul de primar cu 65%, fata de contracandidatul sau, Liviu Negoita, care ar fi obtinut numai 23% dintre voturile locuitorilor sectorului 3 al Capitalei.

Alegeri Locale 2012

Alegeri Locale Bucuresti 2012

"Ma asteptam la diferenta mare, noi am mai facut sondaje de opinie si am vazut ca stam bine si ca oamenii s-au convis de ce poate USL sa le ofere sau de ce poate PDL sa le ia", a declarat Robert Negoita.

De asemenea, candidatul USL a remarcat faptul ca prezenta la vot a fost mult mai mare decat la alegerile trecute. "Pana acum era o prezenta de 26%, acum am depasit de 40%, ceea ce este un mare progres. Trebuie sa notam ca facem progrese si ca locuitorii sectorului 3 au iesit la vot", a spus Negoita.

El a tinut sa multumeasca locuitorilor care l-au votat, liderului PSD, Victor Ponta, care a "avut incredere", precum si familiei.

"Multumesc tuturor si vreau sa demonstram ca in acest popor sunt si oameni gospodari, buni manageri", a conchis Negoita.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (6)