Rihanna chiuleste de la concerte pentru a merge in cluburi de striptease (Video)

Colaborator: Nena Mircea

Vineri, 26 Aprilie 2013, ora 11:18

2274 citiri

Aflata in plin turneu, Rihanna anunta periodic anularea a cate un concert, spre dezamagirea fanilor. Dincolo de ritmul de munca impus in aceasta perioada, oboseala si problemele de sanatate acuzate de vedeta par a fi un pret platit pentru multele distractii, la care aceasta nu doreste sa renunte.

In prima luna a actualului turneu, numit Diamonds World Tour, Rihanna a anulat trei concerte, din motive de sanatate. In timp ce familia artistei isi exprima ingrijorarea, potrivit Closermag, considerand ca Rihanna are nevoie de o pauza deoarece "multele sale angajamente profesionale si munca sustinuta i-au afectat sanatatea", iata ca principala cauza a surmenajului se dovedeste a fi cu totul alta.

Cluburi de noapte, baruri, striptease, Rihanna pare a fi hotarata sa nu "piarda" nicio noapte odihnindu-se. In trecere prin Miami, in cadrul turneului sau, cantareata si anturajul sau nu au ratat clubul "King of Diamonds", vestit pentru dansatoarele sale sexy.

Incantata peste masura de atmosfera si show-ul oferit, Rihanna s-a dovedit a fi deosebit de darnica, oferind unei dansatoare nu mai putin de 8.000 de dolari, potrivit 7sur7.be

Ca de fiecare data, Rihanna a avut grija sa le comunice fanilor pe Twitter si aceasta "escapada intre fete", lucru care prezinta si inconvenientele sale. Astfel, unii admiratori au inceput sa-i reproseze ca "este bolnava atunci cand este vorba de concerte, dar nu si de petreceri".

"Cum poti sa-ti planifici un turneu si apoi sa-ti uiti responsabilitatile? Ai face mai bine sa te concentrezi asupra carierei. Am platit pentru bilete! Era o surpriza pentru sora mea, care face 18 ani si nu se va putea bucura de ea", i-a imputat o adolescenta suparata, dupa anularea unuia dintre concertele sale, potrivit Voici.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu