Real Madrid a platit 61 de milioane de euro pentru un fotbalist in varsta de 16 ani!

Joi, 01 Noiembrie 2018, ora 14:13

4796 citiri

Foto: Instagram/Vinicius Jr

Real Madrid a platit 61 milioane euro pentru a-l transfera pe brazilianul Vinicius de la Flamengo Rio de Janeiro si nu 45 milioane, asa cum s-a anuntat initial.

Potrivit postului de radio Cadena Cope, pe langa clauza de reziliere a contractului lui Vinicius cu Flamengo, in valoare de 45 milioane euro, madrilenii au mai platit 8 milioane euro intermediarilor si alte 8 milioane familiei jucatorului, suma totala ajungand astfel la 61 milioane euro.

Aceeasi sursa precizeaza ca Vinicius, considerat a fi urmasul lui Neymar, a avut un preacord cu FC Barcelona, inainte de a semna cu Real Madrid.

Jucatorul fusese contactat de reprezentantul clubului catalan in America de Sud, dupa ce s-a facut remarcat la Mondialul Under-17 din India. In ciuda acestui acord initial, operatiunea nu s-a materializat, iar Real Madrid si-a putut asigura in final serviciile extremei braziliene, pentru suma mentionata.

Ignorat de fostul antrenor Julen Lopetegui, care l-a utilizat doar 12 minute, Vinicius a fost titular la Real Madrid in meciul din Cupa Spaniei cu Melilla (scor 4-0), primul cu Santiago Scolari la conducerea tehnica, brazilianul avand o evolutie foarte buna, oferind doua asisturi.

Vinicius Junior a implinit 18 ani in luna iulie a acestui an, cand a si ajuns la Real Madrid, insa a fost cumparat inca de cand avea 16 ani, fiind lasat in continuare la Flamengo!

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: AGERPRES

Vezi comentariile (2)