Antrenorul lui Real Madrid, dupa infrangerea dureroasa in fata marii rivale FC Barcelona

Joi, 28 Februarie 2019, ora 09:24

5399 citiri

Foto: Twitter/Real Madrid

Santiago Solari a vorbit despre infrangerea la scor suferita de Real Madrid in fata marii rivale FC Barcelona, in mansa secunda a semifinalei din Cupa Spaniei.

Real Madrid a pierdut cu 0-3 pe teren propriu, insa diferenta dintre cele doua rivale n-a fost nici pe departe atat de mare, dupa cum remarca si Solari.

"Am avut multe ocazii importante, dar n-am reusit sa le concretizam. E un rezultat care doare, mai ales ca am dominat aceasta partida", a spus Santiago Solari la conferinta de presa de dupa meci.

"Am facut tot ce ne-a stat in putinta, pentru ca am vrut sa jucam finala. Eu cred ca parasim competitia cu capul sus. N-am reusit sa fim decisivi, in timp ce ei au fost forte puternici", a continuat acesta.

In ceea ce priveste ratarile uriase ale lui Vinicius, tehnicianul madrilenilor a spus: "Vinicius a fost senzational, exceptand finalizarile. E insa tanar si are timp sa invete".

FC Barcelona a castigat categoric derbiul disputat miercuri seara cu Real Madrid si s-a calificat in finala Cupei Spaniei.

Dupa 1-1 in tur, pe Camp Nou, catalanii s-au impus in returul de pe Santiago Bernabeu cu un nesperat 3-0, dupa o a doua repriza excelenta facuta de Messi si compania.

Golurile intalnirii au fost marcate de Luis Suarez (min.50 si 73, ultimul din penalti) si Raphael Varane (min.69 - autogol).

Vezi: FC Barcelona a facut scor pe terenul lui Real Madrid

In finala Cupei Spaniei, FC Barcelona va da piept cu invingatoarea celei de-a doua semifinale, in care se intalnesc, joi seara, Valencia si Betis. In tur, la Seviila, scorul a fost 2-2.

I.G.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)