Razvan Lucescu a refuzat "petrodolarii" arabilor pentru a face performanta in Europa

Marti, 30 Aprilie 2019, ora 20:28

7279 citiri

Foto: PAOK FC

Razvan Lucescu a refuzat un contract extrem de generos din zona araba pentru a face performanta intr-un campionat european.

Fostul fotbalist Narcis Raducan este cel care a dezvaluit ca a venit cu o oferta concreta, pe bani multi, pentru Lucescu junior in vara anului trecut, insa acesta a refuzat orice discutie.

"Razvan Lucescu intra intr-o categorie selecta de antrenori romani care au curajul sa ramana in fotbalul mare sau care incearca sa patrunda in fotbalul mare. Deocamdata, Grecia este in valul doi, dar nu l-am vazut sa plece intr-o tara exotica pentru bani.

Eu, personal, acum un an, in vara, prin intermediul unui agent i-am propus sa plece in tarile arabe si nu a vrut sa auda., desi era vorba de foarte multi bani! El incearca sa ajunga in fotbalul mare acolo unde a fost si tatal lui", a spus Raducan la DigiSport.

Lucescu nu ar fi fost strain de fotbalul arab, el avand o experienta de doi ani in Qatar, la El Jaish.

Dupa ce a refuzat "petrodolarii" arabilor, Razvan Lucescu i-a condus pe cei de la PAOK spre un titlu istoric pentru echipa din Salonic si are sansa de a realiza chiar "dubla" in acest sezon.

Avand oferte din ce in ce mai tentante, Lucescu junior a anuntat ca vrea sa ramana la PAOK inca un sezon.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)