Gica Popescu: Razvan Lucescu a facut greseli la selectie

Vineri, 11 Septembrie 2009, ora 11:02

2084 citiri

Selectionerul Razvan Lucescu n-a convocat tocmai jucatorii care trebuiau, este de parere fostul international Gica Popescu.

"Razvan a mai facut greseli la selectie, dar el raspunde. Putea sa ia si alti jucatori, dar nu vreau sa dau nume. Totusi, nu-l poti suspecta pe Razvan de incorectitudine. Nu si-a adus finii la nationala, ci jucatorii de care avea nevoie", a spus Gica Popescu pentru Evenimentul Zilei.

Popescu a ramas dezamagit de prestatia "tricolorilor" in partida cu nationala Austriei, pe care el o considera modesta.

"In primele doua meciuri ale nationalei, sub comanda lui Razvan Lucescu, am vazut foarte mult entuziasm. Poate ca in Franta exista o scuza pentru evolutia slaba a jucatorilor, fiindca am intalnit una dintre cele mai bune echipe din lume. Ne-am lovit de valoarea francezilor. Orice initiativa pe care o aveam se naruia la centru, ei au cel mai bun mijlocas central pe care l-am vazut la ora actuala, e vorba de Lassana Diarra.

Cand jucam cu echipe de top gen Franta, nu le putem face fata. Austria a fost modesta, n-ar fi trebuit sa ne fie superioara in unele momente. S-a vazut ca nationala trece printr-o perioada nu foarte buna, n-are o valoare deosebita in acest moment. Mi-e teama ca va trebui sa asteptam mult pentru a avea o nationala solida. Pentru a ne califica la turneele finale, trebuie sa batem echipe importante. Cu Franta, am obtinut un rezultat muncit si norocos, dar cu Austria am fost neputinciosi, nu mai exista o scuza", a mai spus Popescu.

Romania a remizat cu Franta (scor 1-1) si Austria (scor 1-1), in preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2010.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (4)