Confesiunile unei vedete de la PRO TV care recunoaște că este gay. "Când e dragoste bagi capul și la șerpi și îți mai intră și câte un șoarece în gură"

Autor: Teodor Serban

Miercuri, 19 Octombrie 2022, ora 09:34

16948 citiri

Răzvan Botezatu. Foto: Facebook / Răzvan Botezatu

Concurent la show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, de la PRO TV, Răzvan Botezatu a dezvăluit amănunte picante despre viața personală.

Într-un interviu sincer, Răzvan Botezatu a povestit că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un bărbat pe care-l iubește foarte mult.

Botezatu a fost mulți ani prezentator la Antena Stars, însă de puțin timp este la PRO TV, de unde a primit o propunere de nerefuzat.

"Sunt fericit. Sunt bine. Sunt cu cineva de 2 ani, sunt super bine, ne înțelegem foarte bine. Mă face fericit, îl fac fericit.

Are bani. Plecăm în vacanțe, petrecem foarte mult timp împreună. Știi cum e… când ai parte de dragoste parcă bagi capul și la șerpi, îți mai intră și câte un șoarece în gură, nu e problemă, că știi că e cineva lângă tine", a declarat vedeta de televiziune, pentru ciao.

Născut la Constanța, Răzvan Botezatu (32 ani) este una dintre cele mai urmărite persoane de pe Instagram, cu aproape 200 000 de urmăritori.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (7)