Dmitri Medvedev, delir despre dușmanul invizibil cu care se luptă armata rusă în Ucraina: ”Îl vom opri pe conducătorul suprem al Iadului”

Autor: Irina Chirtoc

Vineri, 04 Noiembrie 2022, ora 10:28

5450 citiri

Dmitri Medvedev și Vladimir Putin FOTO Twitter

Fostul președinte al Rusiei, Dmitri Medvedev, a descris războiul din Ucraina ca fiind un conflict sacru cu Satana, relatează Sky News.

Medvedev, care s-a prezentat cândva drept un reformator liberal, a spus că țara sa se luptă în Ucraina cu ”narcomani naziști nebuni” susținuți de occidentali, despre care a spus că ”le curge salivă pe bărbie din cauza degenerării”.

Afirmațiile fostului președinte rus vin în contextul în care președintele Vladimir Putin a acuzat că Ucraina este condusă de fasciști, care au persecutat vorbitorii de limbă rusă.

Medvedev, actual vicepreședinte al Consiliului de securitate, a mai spus, într-un mesaj transmis de Ziua Unității Naționale a Rusiei, că sarcina patriei este de ”a-l opri pe conducătorul suprem al Iadului, indiferent de numele pe care îl folosește - Satana, Lucifer sau Iblis”.

El a adăugat că țara sa are diferite arme și are capacitatea de a ”trimite toți dușmanii Rusiei în Gheena de foc”.

La finalul lunii octombrie, Rusia a anunțat un nou motiv pentru continuarea operațiunilor militare în Ucraina: ”desatanizare completă” a țării.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (18)