"Zotta vorbeste de faliment dar a luat 50.000 de euro prima"

Sambata, 01 Noiembrie 2008, ora 09:34

1447 citiri

Daca problemele ditre Copos si Taher nu erau suficiente, un reprezentant al C.A. de la Rapid l-a acuzat pe Constantin Zotta ca a incasat o prima consistenta pentru campania de achizitii din vara.

"Observ ca domnii Costache si Zotta vorbesc despre falimentul clubului. Oare cine e vinovat ca echipa a ajuns intr-o situatie atat de grea? Consiliul de Administratie a adus peste 7 milioane de euro, iar problemele la Rapid au fost si inainte sa venim noi si au fost aceiasi oameni in conducerea clubului", a tunat conducatorul rapidist, citat de Prosport.

Zotta s-a aparat spunand ca a primit o bonificatie din partea lui Fathi Taher, dar mult mai mica fata de suma vehiculata.

"Am primit o bonificatie, pentru ca eu l-am transferat pe Sapunaru si am adus in club 2,5 milioane de euro cash si alte 3,5 milioane care urmeaza sa vina. Eu l-am adus si pe Andrade, si pe Pitbull de la Porto si nu am platit niciun cent la vreun impresar. Pentru aceste motive m-a premiat Taher, insa nu cu 50.000 de euro", a explicat Zotta.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)