Liviu Dragnea este acuzat ca a copiat de la PNL textul unui proiect de schimbare a Legii Pensiilor

Marti, 24 Octombrie 2017, ora 19:03

3532 citiri

Foto: Facebook/Raluca Turcan

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan il acuza pe Liviu Dragnea ca a copiat de la liberali textul unui amendament pentru modificarea Legii Pensiilor, depus de acestia dupa ce o tanara cu scleroza a fost obligata sa inapoieze pensia de handicap pentru ca a scris o carte.

"Liviu Dragnea - copy paste! Rusine! Dupa ce astazi am depus initiativa legislativa de modificare a legii 263 privind sistemul de pensii, pentru a permite persoanelor cu pensie de handicap pentru gradul I si II sa obtina venituri din drepturi de autor, Liviu Dragnea a copiat initiativa PNL si a depus amendament la o Comisie. S-a grabit sa dea si comunicat de presa", a scrus Raluca Turcan pe Facebook.

Prim-vicepresedintele PNL a adaugat ca cel mai probabil Liviu Dragnea a realizat ca solutia pentru a ajuta oamenii care au de suferit din cauza unor scapari legislative "nu este sa te razboiesti pe Facebook cu vedete mondene, ci sa faci legi", referindu-se la faptul ca liderul PSD i-a raspuns lui Codin Maticiuc la un comentariu despre cazul tinerei bolnave de scleroza multipla careia i s-a cerut sa inapoieze pensia de handicap, dupa ce a obtinut un venit de 260 de lei de pe urma unui volum de poezii.

"Prea tarziu! A fost nevoit sa copieze de la opozitie textul. Tipic Liviu Dragnea, tipic PSD!", a incheiat Turcan.

Amintim ca in urma mediatizarii cazului tinerei, PNL a depus un proiect de modificare a Legii 263, prin care a propus eliminarea persoanelor care obtin venituri din drepturi de autor de la incompatibilitatea privind pensia de handicap.

Luni dupa-amiaza, si Liviu Dragnea a anuntat ca a depus "un amendament la proiectul de lege privind completarea Legii pensiilor, proiect ce se afla in dezbaterea Comisiei de Munca a Camerei Deputatilor si care va fi dezbatut in sedinta de saptamana viitoare".

A.G.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (8)