Radu Berceanu nu vede utila o demisie a premierului Boc

Marti, 24 Ianuarie 2012, ora 12:40

1634 citiri

Foto: Antena 3

Radu Berceanu, senator PDL, nu este de parere ca este necesara o demisie a premierului Emil Boc, pe fondul protestelor de strada. Berceanu a declarat, la RFI, ca orice alt premier "ar bajbai luni de zile", in aceste conditii.

Intrebat la RFI daca s-ar impune demisia premierului, pe fondul protestelor de strada din Bucuresti si alte orase ale tarii, Radu Berceanu a raspuns: "Nu, in opinia mea, nu. Nu cred ca e o situatie chiar de gravitatea asta, cel putin pana in prezent".

Radu Berceanu crede ca o demisie a premierului nu ar rezolva nimic.

"Nu vad, in afara de un soi de voluptate din asta ca s-a obtinut nu stiu mai ce, nu vad cu ce ar indrepta niste lucruri. Ne-am directionat catre o instabilitate si catre niste continuari ulterioare dupa o astfel de demisie, pe care nu le vad deloc potrivite in perioada asta si nu le vad nici macar cu vreo finalitate mai buna.

Adica dupa ce si-ar da demisia premierul, asta inseamna demisia intregului Guvern. Si mai departe se merge pe un alt Guvern. (...) Asa ca ar fi, la modul general, o situatie mult mai proasta!", estimeaza senatorul PDL.

Citeste mai multe despre Radu Berceanu nu vede utila o demisie a premierului Boc pe RFI.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (7)