Ioan Oltean: Radu Berceanu ar fi potriviti pentru sefia Senatului

Miercuri, 03 Martie 2010, ora 16:29

728 citiri

Deputatul PD-L Ioan Oltean a declarat miercuri ca Radu Berceanu ar putea fi o varianta pentru posibila functie vacanta de presedinte al Senatului.

"Va pot da mai multe nume, dar va pot da unul cert: Radu Berceanu. Este un nume, el este si senator si va asigur ca ar fi un presedinte al Senatului foarte bun. El nu poate cumula cele 2 functii, dar daca vom ajunge la aceasta situatie, atunci Radu Berceanu va trebui sa renunte la functia de ministru al Transporturilor si sa o preia pe cea de presedinte al Senatului.

Daca vom ajunge la aceasta situatie si partidul se va gandi ca el este cel potrivit. O mai avem si pe Anga Boagiu si mai avem si alti si senatori care ar putea detine aceasta functie", a declarat Oltean la Realitatea FM.

PD-L cere supendarea lui Geoana din functia de presedinte al Senatului (Video)

Deputatul PD-L Ioan Oltean declara ca democrat liberalii sustin procedura de revocare a lui Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului.

El a spus ca Mircea Geoana incearca, din pozitia de presedinte al Senatului, sa "blocheze" mersul normal al activitatii Camerei Superioare si al Birourilor Reunite.

"Or, noi suntem interesati sa avem o activitate fluenta, in consens cu programul pe care noi l-am stabilit si cu programul Guvernului si nicidecum sa fim mereu obstructionati de presedintele Senatului", a declarat liderul PD-L.

Cum poate fi revocat presedintele Senatului?

PD-L a anuntat miercuri va initia procedura de revocare a lui Mircea Geoana din functia de presedinte a Senatului.

I.O.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (6)