Nita: Ruperea Coalitiei nu avantajeaza niciun partid politic

Autor: Lucian Hainarosie

Duminica, 02 August 2009, ora 13:46

1024 citiri

Nici PSD si nici PD-L nu ar fi avantajate daca coalitia de guvernare s-ar rupe, considera Constantin Nita, ministrul IMM-urilor.

"Ruperea Coalitiei nu avantajeaza niciun partid politic. Nu avantajeaza nici tara. Ce ar insemna o criza politica care sa se suprapuna cu una economica? Este greu de presupus ca un singur partid, fie el si PD-L, ar putea rezista unei asemenea crize", a declarat Nita in cadrul unei conferinte de presa a PSD.

Acesta a mai precizat ca "dorinta social democratilor este de a nu intra intr-un asemnea joc", care ar putea adanci criza din tara.

In acest context, ministrul IMM-urilor a sustinut ca este timpul sa se puna capat atacurilor venite din partea PD-L la adresa PSD.

"Este timpul sa stabilim o conduita pentru perioada urmatoare in care ne vom confrunta cu o campanie electorala in care ambele partide au cate un reprezentant. Noi credem ca este nevoie de intelepciune si de intelegere pentru a putea pune in practica programul de guvernare", a mai precizat reprezentantul PSD.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (3)