Nichita: Toata lumea asteapta sa curga sange in PSD, poate ca asa va fi (Video)

Autor: Madalina Mitan

Marti, 15 Decembrie 2009, ora 16:18

2703 citiri

"Toata lumea poarta povara rezultatului, atunci cand pierdem", a declarat marti, in cadrul unei declaratii de presa, vicepresedintele PSD, Gheorghe Nichita, acelasi care dimineata spunea ca intreaga echipa a lui Mircea Geoana, inclusiv el, ar trebui sa-si depuna mandatul.

Intrebandu-se unde a gresit PSD de nu a reusit sa castige alegerile prezidentiale, Nichita a subliniat ca "presa si colegi din alte partide se asteapta sa curge sange in PSD. Vor ca nume grele sa faca pasul inapoi si poate ca asa va fi".

Desi a afirmat, la inceputul declaratiei de presa, ca nu doreste sa "reformeze partidul la televizor" si ca nu este genul care sa faca reprosuri publice, liderul PSD Iasi a mai spus ca cei cinci milioane de votanti ai lui Geoana "asteapta de la noi decizii mari. Sunt unul dintre cei care am spus ca e nevoie de o evaluare dupa aceste alegeri. As vrea sa facem in PSD ceea ce asteapta votantii nostri".

Printre greselile asupra carora s-a intrebat Gheorghe Nichita se numara iesirea PSD de la guvernare si ignorarea diasporei, a romanilor din Republica Moldova.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (14)