Poprire pe salariul primarului din Sighetul Marmației. Acesta a fost obligat de instanță să le plătească cheltuielile de judecată consilierilor aleși

Autor: Alina Toma

Vineri, 06 Mai 2022, ora 09:27

2410 citiri

Primarul din Sighetul Marmației Vasile Moldovan FOTO Facebook / Vasile Moldovan

Primarul din Sighetu Marmației, Vasile Moldovan, a primit proprire pe salariu și este obligat de instanță să plătească 6.500 de lei către consilierii locali, cheltuieli de judecată, după ce a pierdut procesul în care a vrut să dizolve Consiliul Local.

Conform 2MNews, la ședința de Consiliu Local din 22 martie 2021, primarul Vasile Moldovan i-a anunțat pe aleșii sighetenilor că va demara procedura de dizolvare a Consiliului Local Sighet, după ce în 5 ședințe extraordinare nu s-a adoptat nicio hotărâre. În 2 aprilie 2021, edilul a depus la Secția de contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Maramureș cererea de dizolvare a Consiliului Local.

A fost dat în judecată, iar în septembrie 2021, Tribunalul Maramureș a respins dizolvarea Consiliului Local Sighetu Marmației și l-a obligat pe primar să plătească 6.500 lei, cheltuieli de judecată, celor 13 consilieri.

Moldovan nu le-a plătit niciun leu consilierilor locali, iar aceștia au solicitat unui executor judecătoresc punerea în aplicare a hotărârii definitive a instanței.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)