Printul George a implinit 4 ani si Casa Regala a marcat momentul (Foto)

Sambata, 22 Iulie 2017, ora 19:32

3692 citiri

Foto: Twitter/Kensington Palace

Printul William si sotia sa Kate au facut publica o noua fotografie oficiala a fiului lor, printul George, care a implinit, sambata, varsta de 4 ani.

"Ducele si ducesa sunt incantati sa impartaseasca un nou portret oficial al printului George pentru a marca aniversarea a patru ani ai Altetei Sale Regale", se arata intr-un anunt al Palatului Kensington publicat pe Twitter, informeaza DPA.

Portretul printului, in care acesta poate fi vazut purtand o camasa "seersucker" fara guler, in dungi albastre si albe, a fost realizat de fotograful regal Chris Jackson.

"Ma simt onorat ca ducele si ducesa de Cambridge au ales sa impartaseasca acest portret pe care l-am realizat cu ocazia celei de-a patra aniversari a printului George", a scris Jackson pe reteaua de socializare.

George, al treilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, isi va petrece aniversarea in intimitate, alaturi de familie, dupa cum a precizat Palatul Kensington intr-un comunicat.

Vorbind cu reporterii la inceputul acestei saptamani, printul William a speculat ca fiul sau ar putea manca de unul singur intreg tortul primit cu ocazia zilei sale de nastere.

Printul William, printesa Kate, George si sora sa in varsta de 2 ani, Charlotte, au vizitat saptamana aceasta Heidelberg, Berlin si Hamburg intr-un turneu efectuat in Germania interpretat, la scara larga, drept un efort de a imbunatati imaginea Casei Regale britanice in Europa pe fondul tensiunilor fara precedent ocazionate de negocierile pentru Brexit, noteaza sursa citata.

Anterior vizitei in Germania, ducele si ducesa de Cambridge s-au aflat in Polonia. Dupa ce a primit o jucarie destinata nou-nascutilor, in cadrul unui eveniment pentru start-up-uri desfasurat luni la Varsovia, Kate a glumit in public ca ea si sotul ei vor trebui sa aiba mai multi copii.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: AGERPRES

Adauga comentariu