Cele mai tari oferte all-inclusive pentru o vacanta la mare in strainatate

Autor: Constantin Pescaru

Luni, 23 Iulie 2012, ora 07:20

7816 citiri

Foto: Arhiva

Ofertele all-inclusive au prins avant in ultimii ani, astfel ca tot mai multe hoteluri au adoptat acest regim, care s-a dovedit a fi un adevarat succes printre turisti si profitabil pentru operatorii turistici.

Astfel, si in aceasta vara agentiile au pregatit oferte tentante pentru destinatiile internationale, in regim all-inclusive.

Bulgaria este una dintre destinatiile preferate de romani, iar un sejur de 7 nopti in tara vecina costa 301 de euro, in regim all-inclusive, la Hotel Kompas, de trei stele.

Agentia de turism Perfect Holiday a mai inclus in pachet accesul gratuit la facilitatile hotelului, sezlonguri si o umbrela la plaja. In plus, copii sub 2 ani se pot caza gratuit. Serviciile neincluse sunt taxa de statiune, de 7 euro/persoana, si transportul, care se poate asigura la cerere.

Daca vrei sa petreci o saptamana in Grecia, agentia Real Turism a pregatit un sejur all-inclusive, pe Insula Corfu, la Hotel Messonghi Beach, de trei stele, care costa 449 de euro.

In acest pret intra si transportul cu avionul, cu plecare din Bucuresti, transferul de la aeroport - hotel - aeroport si asistenta turistica pe perioada sejurului, insa trebuie sa platesti din buzunar taxele de aeroport, de 95 euro/persoana, si asigurarea medicala de calatorie.

O destinatie de vacanta mai putin cunoscuta de romani este Croatia, un sejur in aceasta tara costand 350 de euro in aceasta luna, la Hotel Park, de trei stele, timp de 7 nopti. Agentia Karma Travel nu a inclus in acest pret transportul, asigurarile medicale, asistenta turistica, taxa de statiune, de 1 euro/persoana/zi si taxa gestionare, 7 euro/persoana/sejur.

Daca doresti o vacanta mai exotica, poti alege Brazilia. Un sejur de 7 nopti in aceasta tara, la Hotel Costa Do Saiupe, costa 1.120 de euro, in regim all-inclusive. Desi este inclus biletul de avion Madrid - Salvador de Bahia si retur, trebuie sa iti platesti singur transportul pana in Spania.

De asemenea, agentia Exact Travel Club mai asigura ransferuri aeroport - HTL - aeroport in Salvador de Bahia si toate taxele. Pentru a putea pleca in Brazilia, ai nevoie de pasaport valabil inca cel putin 6 luni de la data plecarii.

In cazul in care vrei sa te plimbi cu camila sau sa vezi piramidele, agentia Monkey Travel ofera un sejur in Egipt, in regim all-inclusive, la Hotel Aqua Fun, de trei stele, pentru 360 de euro, timp de 7 nopti.

In aceasta suma intra toate taxele, precum si biletul de avion dus - intors, transferul aeroport-hotel-aeroport si asistenta turistica in limba romana. Serviciile neincluse sunt asigurarea medicala si programele facultative.

O destinatie de lux este Costa Rica, unde un sejur de 8 nopti, la Hotel Occidental Allegro Papagayo, de patru stele, in regim all-inclusive, costa 1.217 de euro.

In aceasta suma sunt incluse zborul din Frankfurt - San Jose, taxele de aeroport, transferul aeroport-hotel-aeroport - speedboat si suplimentul de carburant. Serviciile neincluse sunt asigurarea medicala si transportul pentru Frankfurt, care se poate asigura la cerere.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)