Catalin Predoiu: Ponta e mut ca o lebada in problema ucraineana

Duminica, 17 August 2014, ora 16:21

2500 citiri

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PDL, candidat desemnat al Aliantei Crestin-Liberale pentru functia de prim-ministru, atrage atentia asupra oricarei reactii a lui Victor Ponta pe marginea situatiei din ce in ce mai grave din estul Ucrainei.

"Victor Ponta e mut ca o lebada in problema ucraineana. Iresponsabilitatea vesela si detasarea prefacuta a primului-ministru Ponta ascunde, de fapt, o incompetenta vizibila in probleme economice si de relatii externe. Observ ca are insa o obsesie cu drumul catre China. Il intreb direct pe premierul Ponta, ale cui interese le reprezinta in guvernul Romaniei?", transmite Catalin Predoiu, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Predoiu acuza lipsa de reactie la criza din Ucraina: Guvernul Ponta doarme

Catalin Predoiu prezinta in comunicat si contextul actual din estul Ucrainei. Astfel, separatistii pro-rusi au doborat un avion de vanatoare MIG-29 al armatei ucrainene in timpul noptii trecute.

Separatistii pro-rusi au doborat un MiG-29 ucrainean, la Lugansk. Pilotul s-a catapultat

In acelasi timp, ministrul de Externe ucrainean Pavlo Klimkin a cerut NATO si Uniunii Europene sprijin militar pentru trupele ucrainene ce lupta contra separatistilor prorusi si a declarat ca alianta militara occidentala trebuie sa vina cu o noua strategie fata de Kiev.

Ucraina cere NATO si UE sprijin militar

D.G.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (10)