Polițistă acuzată că a folosit cardul bancar al unei persoane decedate. A mers la coafor, în restaurante de lux și într-o vacanță

Autor: Alina Toma

Joi, 11 Mai 2023, ora 23:41

2458 citiri

Dianne Ferreira și-a recunoscut faptele FOTO Fox35

Un fost ofițer de poliție din St. Cloud, Orlando, este acuzat că a cheltuit sute de dolari de pe cardul bancar al unei persoane decedate, relatează Mirror.

Potrivit anchetatorilor, Dianne Ferreira, în vârstă de 25 de ani, a intrat în posesia cardului după ce a mers în scop de serviciu la casa unei persoane care a murit pe 3 aprilie.

Femeia și-a recunoscut faptele și a demisionat. Ea lucra la Departamentul de Poliție St. Cloud din august 2021. Fosta polițistă a recunoscut că a făcut poze la cardul bancar în timp ce apela serviciile de urgență pentru a interveni la locuința persoanei decedate.

Banii furați au fost cheluiți pentru diverse cumpărături, plinuri la mașină, programări la coafor, mese la restaurante de lux și un sejur la hotel.

Inițial, tânăra a fost arestată pentru furt de informații, fraudă și furt de identitate, dar a fost ulterior eliberată, potrivit Știrile PROTV.

Oamenii legii investighează dacă fosta polițistă a mai comis și alte infracțiuni.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)