Solicitarea unui preot catre Ponta: Ajutati-ma si pe mine cu un post de director

Luni, 16 Septembrie 2013, ora 23:00

12006 citiri

Foto: Arhiva

Un preot din Gorj i-a facut o solicitare mai putin obisnuita premierului Victor Ponta, aflat luni la un liceu din Targu Jiu, cu ocazia deschiderii noului an scolar.

La iesirea de la festivitatile de deschidere a anului scolar de la Colegiul National "Tudor Vladimirescu", parintele Grigore Cojocaru din comuna Runcu l-a abordat pe premierul Romaniei pentru a-l ruga sa-l ajute sa obtina un post de director la compania de apa, deoarece pensia pe care o are este mica.

"Va rog ajutati-ma cu un post de director la Hidroserv, ca mai am trei ani pana la pensie. Sa am si eu o pensie, ca am un salariu mic. La cine sa merg?", s-a plans preotului premierul Victor Ponta, transmite agentia Mediafax.

Suprins de solicitarea mai putin obisnuita, premierul i-a predat acest caz prefectului de Gorj, Ion Claudiu Teodorescu, nu inainte de a-i spune parintelui Grigore ca Remus Borza, presedintele consiliului de supraveghere al companiei Hidroelectrica, in subordinea careia se afla societatea Hidroserv, "va pleca oricum".

Remus Borza este urmarit penal pentru conflict de interese, dupa ce firma sa aflata in insolventa, care a fost administratorul judiciar al Hidroelectrica, a facut plati catre societatea sa de avocatura, in baza unor contracte de asistenta juridica.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (7)