PD-L: Demisia lui Antonescu, o incercare ipocrita de a acoperi chiulul

Autor: Elena Enache

Duminica, 30 August 2009, ora 16:33

2968 citiri

Foto: Romania Libera

PD-L considera ca demisia lui Crin Antonescu din functia de vicepresedinte al Senatului este incercare patetica de a acoperi chiulul parlamentar.

"Salutam oricum retragerea liderului PNL de la conducerea Senatului, dovada ca in cele din urma, chiar si Crin Antonescu a inteles ca trebuie sa faca ceva ca parlamentar, macar o demisie.

Maniera in care Crin Antonescu isi justifica insa gestul retragerii este o noua dovada de ipocrizie impachetata in discursuri inflacarate. Onestitatea de duminica a liderului PNL este induiosatoare, avand in vedere ca in prima sesiune legislativa senatorul Crin Antonescu a avut o prezenta de 1%, cu 2 voturi din 213 voturi finale", arata un comunicat PD-L, remis Ziare.com.

Mai mult, PD-L ii ureaza lui Crin Antonescu ca gestul sau sa il convinga cel putin pe colegul sau de partid, Calin Popescu-Tariceanu, unul dintre criticii chiulului parlamentar.

Candidatul PNL la alegerile prezidentiale, Crin Antonescu, a anuntat duminica, la Piatra Neamt, ca se retrage din functia de vicepresedinte al Senatului pentru a se putea concentra pe campania electorala.

Liberalul a mai spus ca in timpul campaniei electorale va promova o politica in care comunicarea va preleva inaintea propagandei si nu va simula apropierea de oameni.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (63)