Pana la capat in numele lui Iohannis: Un deputat PC trece in tabara liberalilor

Marti, 30 Septembrie 2014, ora 15:39

2569 citiri

Foto: machiavelli.ro

Fostul deputat PC Ovidiu Raetchi, care a fost exclus din partid pentru ca a sustinut candidatura lui Klaus Iohannis la presedintie, a demisionat marti din grupul parlamentar al conservatorilor si a trecut la PNL.

Ovidiu Raetchi a fost exclus din PC, pe 23 septembrie, pentru ca a sustinut candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din aceasta toamna. Decizia a fost luata in Biroul Executiv Central al PC, cu o singura abtinere.

Deputat PC exclus din partid, dupa ce l-a sustinut pe Iohannis la prezidentiale

Vicepresedintele PC Codrin Scutaru a declarat ca deputatul a fost exclus din partid, din cauza faptului ca a sustinut in mod public candidatura presedintelui PNL Klaus Iohannis la presedintie, dupa ce anterior il sprijinise pe fostul lider liberal Crin Antonescu.

"PC a sustinut consecvent candidatura lui Victor Ponta, suntem in alianta cu PSD, UNPR si nu putem avea pozitii publice care deviaza de la politica partidului. Ovidiu Raetchi l-a sustinut ba pe Crin Antonescu, acum a scris pe blog ca il sustine pe Iohannis. Nu putem tolera la nivel de partid acest lucru", a explicat Codrin Scutaru.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (3)