PSD, mesaj catre premierul Citu: "Trebuie sa inceteze imediat insinuarile ca protestele de la Metrorex ar avea un substrat politic"

Autor: Alina Toma

Vineri, 26 Martie 2021, ora 13:59

2831 citiri

Marcel Ciolacu ii ia aparaera lui Ion Radoi FOTO Facebook Marcel Ciolacu

Intr-un comunicat de presa, PSD denunta tentativa Guvernului Citu de a prezenta conflictul de munca de la Metrorex intr-o cheie politica.

Trimiterile facute de Citu la apartenenta politica pe care liderul sindical Ion Radoi a avut-o cu mult timp in urma, cu scopul evident de a insinua ca protestele de la Metrou ar avea un substrat politic, reprezinta o tentativa dezgustatoare de manipulare a opiniei publice, mai indica sursa citata.

"Terminati cu propaganda! Voi ati pus conducerea Metrorex care trebuie acum sa ia masuri! Deblocati traficul, aplicati legea in conflictul pe care voi l-ati creat si lasati fake-news-urile menite sa acopere carantinarea tarii! Maine, dupa ce aceasta petarda va disparea, romanii vor sta in continuare in case, nu vor avea bani si nici testare si vaccinare!", a afirmat liderul PSD Marcel Ciolacu.

Social-democratii ii solicita premierului Citu si guvernarii PNL-USR PLUS sa inceteze diversiunea mincinoasa si sa caute solutii, in favoarea bucurestenilor, pentru gestionarea si dezamorsarea conflictului de munca de la compania Metrorex pe care o au in subordine.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: NEWS.RO

Vezi comentariile (13)