De teama falimentului, Andronic si Saftoiu se reprofileaza

Marti, 07 Iulie 2009, ora 11:40

1982 citiri

Foto: Gandul

Criza financiara a lovit si firmele de consultanta politica, desi au incasat zeci de mii de euro intr-un singur an din trei campanii electorale - pentru alegerile locale, parlamentare si europarlamentare.

Astfel, Capital Promotion, firma fostilor consilieri ai presedintelui Traian Basescu, Adriana si Claudiu Saftoiu, este pe punctul de a se desfiinta, informeaza Gandul.

Potrivit unor surse din interior, angajatii au fost deja anuntati sa-si caute alt loc de munca, insa Claudiu Saftoiu sustine ca nu va inchide firma, doar o va restrange "masiv".

Fostul consilier prezidential se plange capoliticienii pe care i-a consiliat anul trecut cu succes nu-i mai solicita ajutorul.

"La noi, oamenii te cauta o data la patru ani, cand au nevoie imediata", afirma Claudiu Saftoiu.

Din aceasta cauza, el a decis sa restranga activitatea de marketing politic a firmei, reorientandu-se spre domenii ceva mai profitabile: "Am restrans zona de consultanta politica. Nu am renuntat. Cine are nevoie e binevenit. Dar a trebuit sa ma reorientez spre zona comerciala".

Si Dan Andronic, fondatorul Multimedia Political Communication, a declarat ca a renuntat la consultanta politica traditionala.

"M-am gandit sa schimb un pic directia, pentru ca ideea clasica de consultanta politica nu mai e de actualitate. M-am reorientat spre alte domenii, care tin tot de marketingul politic, dar nu se mai limiteaza la consultanta traditionala pe probleme de imagine", a declarat Andronic.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (5)