Conservatorii care au votat la motiune, luati la rost de partid

Autor: Bogdana Boga

Joi, 04 Octombrie 2007, ora 12:27

1121 citiri

Deputatii PC Sergiu Andon, Petru Calian si Stefan Glavan, care au participat miercuri la votul pe motiune, au fost chemati pentru discutii de catre conducerea partidului, dupa cum a confirmat pentru NewsIn Petru Calian. PC decisese ca nu participa la vot.

Calian a admis ca a fost chemat joi la partid si ca banuieste ca motivul ar fi acela ca a decis sa participe la votul pe motiunea de cenzura. Deputatul PC a precizat ca l-a anuntat pe presedintele formatiunii sale, Dan Voiculescu, ca-si va exercita dreptul la vot pe care i-l ofera Constitutia.

Petru Calian a explicat ca decizia PC a fost ca parlamentarii sa participe la sedinta, sa faca prezenta, dar sa nu voteze. Deputatul conservator a adaugat ca nu este las si ca a dorit sa-si exercite dreptul sau constitutional, motiv pentru care si-a si anuntat seful pe linie de partid de intentia sa, fara sa spuna cum anume a votat.

Calian a precizat ca nu se va prezenta la partid, deoarece are deja bilete de avion pentru a merge in teritoriu, dar ca situatia trebuie lamurita.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)