Premierul Citu: Dragi pesedisti, puneti mana pe carte, cititul nu a omorat pe nimeni. Promit ca o sa-mi iau eu din timp sa va educ

Autor: Teodor Serban

Luni, 22 Februarie 2021, ora 18:17

6680 citiri

Florin Citu FOTO Facebook

Premierul Florin Citu le-a transmis parlamentarilor PSD sa puna "mana pe carte", acuzandu-i in acest fel ca nu stiu sa citeasca proiectul de buget pentru 2021 pe care Guvernul l-a elaborat.

"Dragi colegi si stimati romani, asa cum v-am spus, nu a fost vorba despre buget astazi, aici. Ati vazut foarte bine, cei care au discutat despre buget nu l-au inteles. Promit ca o sa-mi iau eu din timp, iarasi, sa va educ, ma gandeam sa va inscriu la scoala, domnule Ciolacu, si pe dumneavoastra, Paul Stanescu, la o facultate cu plata, dar, in acelasi timp, va spun ce tot am spus in acesti 4 ani de cand ne tot vedem in Parlamentul Romaniei: dragi pesedisti, puneti mana pe carte, cititul nu a omorat pe nimeni ", a declarat Florin Citu, luni, la dezbaterile din Camera Deputatilor de la "Ora prim-ministrului".

In debutul dezbaterii, premierul Florin Citu i-a atacat pe membrii Partidului Social Democrat (PSD) care l-au chemat pentru a da explicatii asupra bugetului ca sunt "slugile lui Liviu Dragnea si Darius Valcov".

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, 22 februarie, in plenul Camerei Deputatilor, ca premierul a imprumutat 600.000 de euro in cele 10 minute in care a vorbit in cadrul dezbaterii "Ora prim-ministrului".

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: AGERPRES

Vezi comentariile (16)