Ceasurile de mii de euro ale politicienilor

Sambata, 24 Aprilie 2010, ora 14:07

7611 citiri

Politicienii romani poarta la mana ceasuri de mii de euro, unele de colectie. Oricat de scumpe ar fi insa, pe parlamentari nu i-a costat nimic, intrucat mai toti le-au primit cadou.

EVZ a facut o ancheta prin randul deputatilor si senatorilor si a descoperit ca acestia poarta si marci valoroase precum Roger Dubuis, Piaget, Rolex sau Vacheron Constantine, dar si ceasuri de cativa euro.

Madalin Voicu poarta un Piaget de 8.000 de euro, dar mai are si " un Vacheron Constantine, de 20.000 de euro, de la tata, si tot de la el un Patek Philippe, de buzunar, pe care il avea de la Yehudi Menuhin, care-l primise de la George Enescu. Si mai am unul, cu o valoare sentimentala mare. Un Glasshutte de aproape o suta de ani care a apartinut fostului premier austriac Bruno Kraiski. L-am luat de la un magazin de antichitati cu 3.500 de euro".

PDL-ista Raluca Turcan poarta un RADO de ceramica neagra, "luat, de ziua mea, colegii din fostul PLD. A fost ales de doamna Mona Musca si habar n-am cat costa. E in jur de saptespe..., nu stiu. Da' nu-i nici scump, nici ieftin".

Senatorul Teodor Melescanu a primit de la fiica sa un Rolex de 10.000 de euro. "Acasa mai am un Vacheron Constantine si un Omega Constellation. Fiecare valoreaza cam trei mii de euro", spune Melescanu.

Senatorul liberal Dan Radu Rusanu poarta de zece ani acelasi ceas, un Longiness pe care a dat 800 de dolari.

Cezar Magureanu, fost liberal, in prezent independent, poarta la mana o facatura. "E o copie de Orient. Am dat o suta de euro pe el la Ruse, ca io-mi fac cumparaturile in Bulgaria".

Miron Mitrea are acasa un Pobeda sovietic, un Doxa si fratele Tissot-ului cu care vine la serviciu. "Face cam o mie de euro si mi l-a luat nevasta".

Cristian Topescu poarta de multi ani acelasi Atlantic, cumparat de asemenea de sotie, cu vreo 200 de euro.

Silviu Prigoana sustine ca "acasa am o gramada, ca de ziua mea primesc o roaba de ceasuri. N-au astia fantezie... Ce sa-i aduca lu' Prigoana? Femei? Pai, le rupe capu' Bahmuteanca! Io toata viata mi-am dorit un Atlantic cum are tata. Astept sa moara sa i-l umflu!".

Poate cea mai valoroasa piesa din tot parlamentul e Roger Dubuis-ul de la mana liberalului Teodor Atanasiu. "L-am primit cadou de la sotia mea, acum cativa ani. Nu stiu cat a dat pe el", spune liberalul.

Viorel Hrebenciuc are, asa cum e trecut si in declaratia de avere, un Vacheron Constantine pe care si-l evalueaza la 6.000 de euro, tot un cadou din partea familiei.

Despre Sebastian Vladescu se spune ca e dependent de ceasuri de lux si ca atunci cand negocia cu FMI imprumutul pentru o Romanie in criza purta la mana un ceas de 65.000 de dolari.

Andrei Gheorghe, fostul sau consilier, sustine ca Vladescu are in colectie ceasuri impresionanate, precum Patek Philippe, Vacheron Constantine, Jaeger- LeCoultre si altele.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție

Sursa: Ziare.com

#parlamentari ceasuri scumpe, #parlamentari ceasuri colectie , #parlamentari

Vezi comentariile (12)