Basescu se intalneste cu Boc, Nica si Pogea ca sa discute despre politisti

Marti, 08 Septembrie 2009, ora 13:01

1251 citiri

Foto: Arhiva

Presedintele Traian Basescu se va intalni marti, la ora 20.00, cu premierul Emil Boc, cu ministrul Administratiei si Internelor, Dan Nica, si cu ministrul Finantelor, Gheorghe Nica, pentru a discuta problemele reclamate de Sindicatul National al Politistilor si a personalului contractual din MAI.

Si saptamana trecuta Traian Basescu s-a intalnit cu sindicalistii din Politia Romana care sunt nemultumiti de grila de salarizare si care reclama ca nu au fonduri suficiente, dar si lipsa de resurse umane, fapt care duce la nesiguranta cetateanului de rand, anunta Antena 3.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidențiale? Băsescu: ”Spuneţi-mi care din partidele astea ar fi de acord să susţină candidatul celuilalt? Eu zic că niciunul”
Până când se mai consideră Firea „candidat de sacrificiu”. Caracterizarea făcută lui Nicușor Dan: „E inteligent. Eu am fost olimpică la română, dar nu m-am lăudat”
Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”

Sursa: Ziare.com

#Traian Basescu intalnire, #Emil Boc, #Gheorghe Pogea, #Dan Nica , #stiri politice

Vezi comentariile (3)