Aura Vasile, catre Boc: O sa va trimitem azi unde va este locul, sa bateti coasa

Autor: Teodor Burnar

Marti, 15 Iunie 2010, ora 16:07

3032 citiri

Foto: zing.ro

Deputatul PSD Aura Vasile a declarat, marti, la dezbaterea motiunii de cenzura, ca Emil Boc este cel mai slab premier din istoria Romaniei, aratand ca locul sau este la coasa.

Ea a mai spus ca nu i se adreseaza lui Boc cu apelativul de prim-ministru pentru ca toata lumea stie ca nu este cu adevarat premier, potrivit Mediafax.

"Astept cu interes finalul mandatului dumneavoastra, nu cel incredintat de Parlament, ci al celui regizat de seful sau de la Cotroceni", a afirmat Aura Vasile, numindu-l pe Boc "un om politic terminat".

Aura Vasile i-a transmis lui Boc ca ea si colegii ei il vor pune la locul lui: "Astazi o sa va trimitem acolo unde va este locul, sa bateti coasa, sa bateti hora, sa ciopliti lemne si poate sa va spargeti oua in cap, activitati pentru care va uram sincer mult succes".

Parlamentarul PSD a acuzat si clientelismul PDL: "In acest regim, daca esti stripper, poti ajunge director intr-o institutie deconcentrata, daca esti chelnerita si o cunosti pe doamna Udrea, primesti o agentie guvernamentala si daca esti blonda si ai pile la ministrul Apararii, ajungi sef de autoritate guvernamentala".

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (41)