Aceeasi Lege a Sanatatii, readusa in discutie in cateva saptamani?

Sambata, 14 Ianuarie 2012, ora 14:38

1844 citiri

Liderul Sanitas Covasna, Vasile Neagovici, spune ca nu are incredere in decizia presedintelui Traian Basescu privind retragerea proiectului Legii Sanatatii, apreciind ca se va reveni, in doua-trei saptamani, cu acelasi text, dar putin "cosmetizat".

Presedintele Sanitas Covasna, Vasile Neagovici, a declarat, sambata, ca nu are incredere in aceasta retragere a proiectului Legii Sanatatii.

"Se va retrage doua-trei saptamani, timp in care vor sanctiona oameni care s-au revoltat impotriva proiectului, dupa care se va reveni cu aceeasi lege, dar putin cosmetizata", a spus Neagovici.

Liderul Sanitas Covasna este de parere ca acest proiect al Legii Sanatatii, retras din dezbaterea publica, trebuie respins categoric.

Potrivit acestuia, este nevoie de o dezbatere larga, cu toti factorii sociali, pe tema unei noi legi a sanatatii.

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Cotroceni, ca cere public premierului retragerea proiectului Legii Sanatatii, el mentionand ca face acest lucru vazand ca o mare parte din public si majoritatea celor din sanatate nu vor schimbarea sistemului.

Basescu a spus ca vrea sa faca o observatie vizavi de faptul ca "nimeni din sistem nu vrea schimbarea acestuia".

Vineri seara, ministrul Sanatatii, Ladislau Ritli, a retras din dezbaterea publica proiectul de lege privind organizarea si functionarea sistemului sanitar din Romania, la solicitarea primului-ministru Emil Boc, a anuntat Guvernul.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: MEDIAFAX

Vezi comentariile (5)