PNL acuza Guvernul Boc ca a modificat Legile Educatiei dupa asumare

Autor: Anca Bundaru

Joi, 17 Septembrie 2009, ora 13:50

1743 citiri

PNL acuza premierul Boc ca a modificat Legile Educatiei dupa ce si-a asumat raspunderea in Parlament si ii cere acestuia sa "plece de urgenta de la Palatul Victoria cu tot cabinetul sau".

"Dupa ce Guvernul si-a angajat raspunderea pe o forma a proiectului de Lege a Educatiei Nationale, ea a fost modificata ulterior! In timp ce pe site-ul Camerei Deputatilor (http://www.cdep.ro/proiecte/2009/300/90/3/pl393am.pdf) si pe cd-urile inmanate tuturor parlamentarilor Legea Educatiei are 336 de articole, in varianta de pe site-ul Guvernului (http://www.gov.ro/upload/articles/106607/legea-educatiei-nationale.pdf) are doar 331 de articole.

Un exemplu in acest sens este art. 333 privind "Incompatibilitatile", din varianta asumata si publicata pe site-ul Camerei Deputatilor si pe cd-uri, care, mai nou, devine art. 328, cu acelasi titlu, pe site-ul Guvernului", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Pana in acest moment, Guvernul nu ne-a oferit un raspuns oficial, dar surse neoficiale au declarat pentru Ziare.com ca este vorba de o incurcatura.

Guvernul a scos de pe site forma Legilor Educatiei, modificata ulterior asumarii.

Vezi cele doua variante ale Legii Educatiei sub foto

Legea Educatiei C.Dep finala- 17 sept. 2009

Legea Educatiei Guvern - 17 sept. 2009

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (5)