Orban si Marinescu s-au certat in Parcul Bordei (Video)

Autor: Anca Bundaru

Duminica, 26 Octombrie 2008, ora 11:15

3867 citiri

Parcul Bordei a fost luat cu asalt de politicieni in aceasta duminica. Mai intai, liberalii s-au intalnit pentru a filma un videoclip cu ocazia lansarii candidatilor PNL pentru Bucuresti, care va avea loc la ora 14.00.

Si social democratii alaturi de conservatori au ajuns duminica in Parcul Bordei pentru a planta platani. Fiecare arbore plantat va purta numele unui lider politic.

La eveniment a fost invitat si presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu. Marian Vanghelie si Sorin Oprescu si-au anuntat prezenta in parc.

Desi in parc este interzis accesul cu caini, senatorul PC Marius Marinescu a obtinut o "derogare". Astfel, placuta pe care statea scris "Accesul cainilor interzis" a fost inlaturata pentru a-i permite acestuia sa intre in parc cu Patrocle, un catel pe care l-a adoptat chiar din parc.

De altfel, Marius Marinescu a fost luat in vizor de liberalul Ludovic Orban, cei doi luandu-se la harta din cauza lui... Patrocle.

Marius Marinescu l-a jignit pe Ludovic Orban si l-a numit "un viceprimar zero care nu a facut nimic", iar Orban a reactionat spunandu-i senatorului conservator ca este "un transfug".

"Ma asteptam sa te vad aici si la salvarea parcului Bordei. Asta e demagogie", a acuzat Marinescu.

Un liberal i-a oferit unei pesediste un stegulet galben, insa a fost refuzat cu o fata acra: "Nu, mersi, am alte simpatii politice." De altfel, mai multi pesedisti nu se sfiau sa se intrebe cu voce tare "Ce cauta astia aici?"

In schimb, Orban si Antonescu s-au intretinut foarte cordial cu alti candidati ai PSD, Razvan Theodorescu si Sergiu Nicolaescu. "Facem diviziunea muncii: unii sapa, altii uda", a spus Orban. "Se va interpreta ca iar se intalneste PNL-ul cu PSD-ul", a adaugat Crin Antonescu.

Apoi liberalii au plecat in bucatica lor de parc cu putin timp inainte sa vina si Vanghelie. El a fost primul care si-a plantat copacul. Desi a pus doar cateva lopeti de pamant la radacina platanului, a fost suficient ca primarul sa inceapa sa gafaie in timpul declaratiilor pentru presa.

Daca restul pesedistilor s-au apucat sa dea cu lopata pentru camerele de filmat, Sergiu Nicolaescu si Razvan Theodorescu au lasat ingrijitorii sa se ocupe de plantatul efectiv si au pus doar cate o galeata de apa la radacina copacilor, fara sa astepte ca televiziunile sa imortalizeze momentul.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (19)