Berca: Stavarache a mers pe principiul "eu te-am facut, eu te omor"

Miercuri, 07 Aprilie 2010, ora 08:03

2335 citiri

Senatorul Gabriel Berca sustine ca vinovat de plecarea sa din PNL este primarul municipiului Bacau, Romeo Stavarache, care, speriat de cresterea mediatica a senatorului, a aplicat principiul "eu te-am facut, eu te omor".

"Relatiile mele cu Stavarache s-au stricat acum doi ani, cand actualul primar al Bacaului a mers pe principiul 'eu te-am facut, eu te omor'. Relatia s-a degradat in timp. Am simtit acest lucru", a explicat senatorul, marti seara, in cadrul unei emisiuni televizate, informeaza Realitatea TV.

Totodata, el a adaugat ca a crezut, pana in ultimul moment, "ca lucrurile n-o sa degenereze in asemenea hal".

Fostul senator PNL Gabriel Berca a tinut sa precizeze ca a decis sa se alature democrat-liberalilor dupa "o lunga cumpanire".

"Am luat aceasta decizie foarte greu si dupa o lunga cumpanire. Nu mi-a fost usor. Mi-am dat seama ca foarte multi colegi din PNL au crezut in mine si nu si-au dorit sa plec din partid, insa, la nivel local, am fost tratat foarte rece, cu repulsie", a spus fostul liberal.

"Exista oameni care, in momentul in care vad ca unii cresc politic, mediatic, au sentimentul ca devin pericole pentru propria lor cariera. E de notorietate in Bacau ca Stavarache m-a perceput asa, desi niciodata nu mi-am dorit sa candidez la presedintia PNL la Bacau. (...)

N-am candidat la functia de presedinte, m-am exprimat de fiecare data ca nu ma intereseaza aceasta functie, dar probabil ca, sfatuit de doi-trei oameni cu care s-a inconjurat, a considerat ca este necesar ca eu sa fiu cat mai mult marginalizat, daca se poate si eliminat, si nu de foarte putine ori si la Bucuresti si-a exprimat dorinta ca eu sa plec din partid", a spus Berca.

Mai mult, spune senatorul, plecarea sa din partid s-a dorit de multa vreme.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (11)