Alegerile pentru sefia PNL Bucuresti - fraudate? (Video)

Autor: Irina Ursu

Miercuri, 10 Martie 2010, ora 17:40

3219 citiri

Foto: Vlad Piriu/ Ziare.com

O filmare realizata cu o camera ascunsa la alegerile de joia trecuta pentru sefia PNL Bucuresti arata ca alegerile ar fi fost fraudate.

Site-ul 220.ro a obtinut in exclusivitate o filmare care arata cum alegatorii PNL care mergeau sa voteze erau "instruiti" inainte pe care candidat sa puna stampila.

Mai mult, surse au declarat pentru site-ul citat ca rezultatul urma sa fie schimbat in favoarea celui care a si castigat alegerile, Andrei Chiliman.

Videoclipul de mai jos arata cum au stat lucrurile la alegerile de joia trecuta.

Filiala din Bucuresti a Partidului National Liberal a organizat joi, la Palatul Parlamentului, Conferinta Consiliului de Coordonare a Municipiului Bucuresti, in cadrul careia si-a ales si noua conducere.

Pentru functia de presedinte al Consiliului de Coordonare a Municipiului Bucuresti al PNL au candidat Andrei-Ioan Chiliman, primar al Sectorului 1, Cristian Sorin Banu, membru PNL Sector 5, si Leopold Lupusanschi, membru PNL Sector 4, cel dintai fiind cel care a castigat.

Andrei Chiliman a castigat sefia PNL Bucuresti

Andrei Chiliman detinea, din martie 2009, functia de presedinte interimar al Consiliului de Coordonare al Municipiului Bucuresti.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (20)