Robert Moldoveanu, gol uluitor din foarfeca a la Zlatan Ibrahimovici in derbiul Petrolul - U Cluj (Video)

Autor: Dan Alexandru

Sambata, 30 Martie 2019, ora 20:29

6327 citiri

Foto: Facebook / FC Petrolul Ploiesti

Un gol cu adevarat de poveste a fost marcat sambata seara in marele derbi al Ligii 2, intre doua grupari cu o mare istorie in fotbalul romanesc, Petrolul Ploiesti versus Universitatea Cluj.

Robert Moldoveanu, atacantul crescut de Dinamo Bucuresti, a oferit un gol de o spectaculozitate rar intalnita, marcand la doar 20 de ani un gol de generic in etapa cu numarul 27 a ligii secunde.

A fost un gol dintr-o "foarfeca" imposibila, dintr-un unghi la fel de imposibil, mingea aterizand in plasa unui portar clujean "paralizat", fara reactie. Un gol care ne-a adus aminte de super executia lui Zlatan Ibrahimovic dintr-un meci amical cu Anglia, e drept ca acel gol venind de la o mai mare distanta.

Cosmin Contra, selectionerul nationalei Romaniei, prezent si el la meci pe arena Ilie Oana, a aplaudat in picioare reusita.

Moldoveanu e imprumutat de Dinamo la Petrolul, pentru acest sezon. A fost al doilea gol al tanarului jucator de 20 de ani in cele 6 meciuri jucate in acest sezon.

Imagini VIDEO cu super golul lui Moldoveanu le puteti urmari pe acest link.

Petrolul a castigat derbiul cu "sepcile rosii" cu 1-0, urcand pe 5 in clasament cu 56 de puncte, la un punct in spatele lui U Cluj si la 5 de lidera Clinceni.

A fost si prima victorie a lui Gigi Multescu de la revenirea sa pe banca Petrolului.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu