Petrolul e lidera in Liga 3, Otelul, doar remiza cu Csikszereda, iar Farul castiga categoric in seria sa

Autor: Dan Alexandru

Duminica, 29 Octombrie 2017, ora 09:05

7787 citiri

Foto: Facebook / FC Petrolul Ploiesti

In acest week-end au avut loc meciurile din cadrul etapei cu numarul 10 din cadrul Ligii 3, o competitie acolo unde evolueaza nume mari din fotbalul romanesc, precum Farul, Progresul, Otelul sau Petrolul.

Otelul Galati a facut doar o remiza in Seria 1, scor 1-1 cu cei de la Csikszereda Miercurea Ciuc, Barladeanu marcand singurul gol al gazdelor, in minutul 4. Otelul si Aerostar Bacau sunt lidere in aceasta serie cu 19 puncte.

Farul Constanta a trecut clar in Seria 2 de Inainte Modelu cu 6-3, in timp ce FCSB 2 a invins clar in deplasare pe Victoria Traian, scor 5-1, cu goluri marcate de Golofca o dubla, De Amorim din penalti si Horsia o dubla.

Progresul e lidera cu 25 de puncte (a invins in aceasta runda pe Delta Tulcea cu 2-1), la egalitate cu Axiopolis Cernavoda.

Mai departe, in Seria 3, Petrolul a devenit noua lidera, dupa 4-2 cu Atletic Bradu, golurile fiind marcate de Arnautu o dubla, Ciocalteu si Tudor. Prahovenii sunt lideru cu 25 de puncte, fiind urmati de AFCM Alexandria cu 23.

In seria 4 lidera e Sirineasa cu 28 de puncte, in timp ce in seria 5 U Cluj a trecut de Unirea Alba Iulia, fost duel de Liga 1, cu 1-0, gol marcat de Ursu.

Clujenii sunt pe 2 in serie, cu 20 de puncte, la 2 lungimi in spatele liderului Metalurgistul Cugir.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)