Otelul pierde surprinzator la Roman, Petrolul castiga un meci important in Teleorman. Iata rezultatele din Liga 3

Autor: Dan Alexandru

Duminica, 22 Octombrie 2017, ora 10:36

3309 citiri

Foto: Facebook / FC Petrolul Ploiesti

Liga 3 si-a disputat in acest week-end partidele din etapa cu numarul 9, etapa in care Petrolul Ploiesti a castigat un meci extrem de important in judetul Teleorman, iar Otelul Galati a pierdut surprinzator in deplasare.

In seria 1, fosta campioana a Romaniei Otelul a pierdut surprinzator la CSM Roman, scor 1-2, pierzand in acelasi timp si pozitia de lider a clasamentului, ocupata acum de Aerostar Bacau, 19 puncte, unul peste Galati.

Petrolul Ploiesti a avut parte de un succes important in Seria 3, 1-0 la Vointa Turnu Magurele, gol marcat de Arnautu in minutul 13, iar cu aceasta victorie prahovenii au egalat liderul AFCM Alexandria, ambele avand 22 de puncte.

Farul Constanta, in seria 2, a facut doar o remiza in deplasare, scor 0-0 la Metalul Buzau, fiind pe 4 abia in clasament, cu 20 de puncte, la 2 de liderul Progresul Bucuresti, care a fost invinsa de Axiopolis Cernavoda cu 3-2.

In aceasta serie, FCSB 2 a trecut clar de Agricola Borcea cu 8-0, Daniel Benzar marcand de 4 ori.

Tot in etapa 9, Universitatea Cluj a dispus cu 5-0 in deplasare de CS Iernut, golurile fiind marcate de Dorin Goga, Lemnaru o tripla si Gabi Giurgiu din penalti.

Clujenii sunt pe 3 in Seria 5 cu 17 puncte, la 2 de liderul Performanta Ighiu.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu