Tantareanu a fugit de acasa cu o blonda

Luni, 24 Martie 2008, ora 16:20

7825 citiri

Dupa ce Petre Roman si-a parasit nevasta pentru o tanara manelista, Cristian Tantareanu s-a indragostit si el si si-a parasit sotia, afirma jurnalistii de la Atac. Omul de afaceri a recunoscut ca nu mai locuieste cu sotia sa de zece zile si ca a discutat deja despre posibilitatea unui divort. Noua iubita a lui Tantareanu este ucrainianca, se numeste Elena Matei, este cantareata si blonda.

Cei doi sunt acum in vacanta, in Albania. Se pare ca fosta sotie l-a surprins pe Cristian Tantareanu alaturi de noua sa iubire. Omul de afaceri nu-si face probleme legate de divort, considera ca averea pe care sotia sa ar obtine-o in urma divortului este de ajuns ca aceasta sa ramana multumita, scrie Atac.

Declaratia miliardarului de la Corbeanca nu a surprins pe nimeni, intrucat este cunoscut pentru viata sa stropita din belsug cu distractie, bautura si femei frumoase.

Dragos, fiul lui Cristian Tantareanu, spune ca il cunoaste foarte bine pe tatal sau, ca este o persoana foarte dedicata familiei si ca vestea divortului este numai o gluma.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (3)