Petre Roman: Nu-l inteleg pe Basescu, coabitarea depinde de el. Vezi unde candideaza

Autor: Lucian Lumezeanu

Joi, 18 Octombrie 2012, ora 14:10

5474 citiri

Fostul premier Petre Roman, acum membru PNL, spune ca o coabitare a USL cu presedintele Traian Basescu tine de acesta si ca sefului statului i-ar fi usor sa se inteleaga cu formatiunea aflata la guvernare, daca ar dori.

"Coabitarea depinde tot mai mult de felul in care Traian Basescu intelege sa-si vada de treburile sale de presedinte. Nu-l inteleg, daca ar incerca sa fie ce-i cere Constitutia, ar fi bine, nu ar avea batai de cap", a spus Roman pentru Ziare.com.

"In primul rand conteaza rezultatul alegerilor", a adaugat el.

Unde candideaza?

Petre Roman a confirmat ca va candida pentru un post de senator in judetul Brasov, din partea USL, el fiind membru al Partidului National Liberal.

El a precizat ca nu stie daca e vorba de colegiul senatorului liberal Ioan Ghise, care nu mai e sustinut de conducerea judeteana a PNL.

Fost sef al Senatului si fost ministru de Externe, Roman a mai candidat si la alegerile parlamentare din 2008 pe listele PNL, intr-un colegiu din diaspora, insa nu a reusit sa intre in Parlament.

Petre Roman a fost presedinte al FSN, devenit ulterior PD, pana in 2001, cand a pierdut alegerile pentru aceasta functie in fata lui Traian Basescu.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (16)