Budai: Imi voi da demisia din Camera Deputatilor in ultima zi de mandat pentru a nu primi pensie speciala

Marti, 24 Noiembrie 2020, ora 11:29

2175 citiri

FOTO: Facebook/Marius Budai

Deputatul PSD Marius Budai a anuntat, marti, ca isi va da demisia in ultima zi de mandat, astfel incat sa nu intruneasca "conditia legala" pentru acordarea pensiei speciale.

"Refuz pensia speciala de parlamentar. Imi voi da demisia in ultima zi de mandat, astfel incat sa nu intrunesc conditia legala pentru acordarea pensiei speciale. Cum m-as putea uita in ochii parintilor si bunicilor nostri daca as primi o astfel de pensie speciala? Ca deputat am votat in Parlament toate initiativele legislative prin care se anulau, se taiau sau se supraimpozitau pensiile speciale. Mereu a aparut un obstacol, un blocaj", a scris Budai, pe Facebook.

El a adaugat ca PNL ar fi putut da "pe loc" o ordonanta de urgenta prin care supraimpozitarea pensiilor speciale ar fi intrat imediat in vigoare.

"Nu au facut-o pentru ca sunt demagogi si, de fapt, tanjesc la aceste pensii nemeritate. Eu nu sunt asa. Refuz pensia speciala din respect pentru toti pensionarii din Botosani si din Romania", a afirmat deputatul PSD.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (10)