Un singur candidat la sefia PDL Buzau. Cezar Preda il sustine

Duminica, 22 Septembrie 2013, ora 17:48

1704 citiri

Foto: Arhiva

Avocatul Ciprian Ene, 28 de ani, este singurul candidat la sefia organizatiei municipale a PDL Buzau la alegerile de saptamana viitoare.

"Fac parte din generatia tanara, generatie care doreste o altfel de politica. Mitingurile de amploare din ultima vreme sunt o dovada in plus ca noua generatie doreste o schimbare in modul de a face politica", a declarat duminica in cadrul unei conferinte de presa Ciprian Ene, consilier in CLM Buzau.

Evadare in masa la PDL Buzau: Mai multi primari si consilieri s-au inscris in PSD

Tanarul politician sustine ca este "pentru blocarea proiectului Rosia Montana in forma in care exista, ca a gresit Guvernul PDL sau Guvernul PNL, nu are importanta. De asemenea, voi sustine in CLM sterilizarea urgenta si rapida a tuturor cainilor comunitari, caci siguranta cetateanului mi se pare o prioritate".

Liderul organizatiei judetene a PDL Buzau, deputatul Cezar Preda, a declarat ca il va sustine pe tanarul candidat. "Il sustine pe Ciprian Ene la sefia organizatiei municipale, trebuie sa dam credit si sa sustinem noua generatie", a declarat deputatul Cezar Preda.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: AGERPRES

Vezi comentariile (1)